Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Geçmişini ve atasını tanıyan ve seven, milli ve manevi değerleri koruyan, bilgi ve teknoloji ile donatılmış, kendisine, ailesine ve ülkesine yararlı, çağdaş, laik ve demokrat bir gençlik yetiştirmek.

Misyon: Atatürk’ün göstermiş olduğu yolda, laik, bilimsel ve çağdaş eğitim öğretim ile;  Öğrencilerinin bireysel ilgi ve yeteneklerine göre gelişimlerini sağlar.  Bir yüksek öğretim programlarına gidebilmeleri için gerekli bilgileri kazandırır.  Mesleki ve Teknik eğitim ile kaynakları verimli kullanabilen, Ülke ekonomisine katkı sağlayacak bireyler yetiştirir.  Yüz yüze eğitim ile öğrenim hakkını kaybetmiş ya da meslek edinmek isteyen her yaştaki insanımıza hizmet verir.  Çevre il ve ilçeler ile yöremizde maddi imkândan yoksun öğrencilere de parasız yatılı okuma imkânı sağlar. İşte biz profesyonel kadromuzla bu misyonumuzu gerçekleştirmek için varız, var gücümüzle çalışırız.

Başarılar: Okulumuzun başarıları daha sonra eklenecektir.

Saatler: 08.00 - 16.20
Isınma: Kalorifer (Doğal Gaz)
Lojman: 0 -
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://erzincanataturkmtal.meb.k12.tr

Adres - İZZETPAŞA MAH. 838 SK. ERZINCAN ATATÜRK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ BLOK NO 3 MERKEZ / ERZİNCAN

Öğretim Şekli :Gündüz

Yerleşim Yeri - İzzetpaşa Mah. 838 Sokak No: 5 MERKEZ/ERZİNCAN

Ulaşım Toplu taşıma ile ulaşım sağlanabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 2 km